Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ecomoto
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pastile Mpg CAPs , tratament de combustibil
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsul nostru este un tratament de combustibil care creşte eficienţa motorului.

Combustibilul transportă compuşii activi pâna în camera de ardere unde sunt “activaţi” şi unde işi îndeplinesc scopul pentru care au fost creaţi: o ardere a combustibilului mai curată şi mai rapidă.

Rata de ardere a combustibililor este de 70% si prin fosirea tratamentului de combustibil MPG-CAPSTM putem creste acest procent la peste 90%.

Când am creat tehnologia folosită la MPG-CAPS™, am abordat un punct de vedere ştiinţific. Ştim că dinamica arderii variază în fiuncţie de presiune, temperatură, tehnicile de aprindere, vaporizare şi de caracteristicile chimice ale combustibililor. Noi îmbunătăţim starea camerei de ardere şi, prin urmare, relaţia care rezultă dintre combustibil şi modul în care este ars.

Ceea ce realizăm, este o peliculă catalitică de grosime nanometrica în camera de ardere. Această peliculă furnizează un strat nano fazic în care se depozitează catalizatorul. Catalizarea reacţiei apare tocmai datorită acestei pelicule.

Aşadar, combustibilul are doar rolul de a transporta substanţa activă din MPG-CAP™, în formă dizolvată, până în camera de ardere, unde caldura degajată de combustibil activează compusul chimic şi creează un strat foarte fin pe suprafaţa interioară a camerei de ardere.

Catalizatorul produce o schimbare a procesului de ardere în ceea ce numim „rata de ardere în interiorul cilindrului” ("in-cylinder rate shaping"). Acest fapt duce la o creştere de 30% a presiunii care apasă asupra pistonului în timpul cursei descendente, pe o perioadă de timp uşor schimbata faţă de cazul în care nu se folosesşe catalizatorul. Rezultatul este îmbunătăţirea performanţelor motorului.

Comparaţie cu teflonul: iată o modalitate simplă de a explica MPG-CAPS™ celor care folosesc prima data produsul. Întrebaţi-i dacă cunosc principiul după care funcţionează vasele de bucătărie non-adezive. Cu siguranţă că sunt familiarizaţi cu felul în care nu se lipeşte nimic de suprafaţa vasului.

MPG-CAPS™ lucrează în acelaşi mod: creează un strat catalitic, foarte subţire. Această micropeliculă îmbunătăţeşte modul de funcţionare a injectoarelor de combustibil, ceea ce duce la o importantă creştere a performanţelor.

Atâta timp cât continuaţi să folosiţi MPG-CAP™, catalizatorul va împiedica apariţia efectelor negative ale moleculelor de sulf şi a altor impurităţi care se găsesc în pompele de injectie, nepermiţând formarea sedimentelor, calaminei şi acizilor, care sunt dăunatoare motorului dumneavoastră.  

Motorul dumneavoastră funcţionează mai lin, mai curat, are mai multă vigoare, iar beneficiul imediat este scăderea consumului.
Din Gura in Gura